top of page

Ayurveda Pregnancy Experience

Ayurvedische Zwangerschapsmassage

(vanaf week 13)

Totale tijdsduur 2 uur 30 min waarvan 90 minuten massage

Kosten: €165 

Je bent in verwachting en hebt het eerste trimester achter de rug. Je ervaart wellicht wat kleine zwangerschapsongemakken en hebt behoefte aan verlichting.  Óf je wilt tijdens deze zeer bijzondere tijd graag je draagkracht op peil houden zodat je fit bent voor de bevalling en de kraamtijd.

De zwangerschapsmassage bij Massuus is in beide gevallen een perfecte optie! (Reviews)

(Lees in deze BLOG alles over de gezondheidsvoordelen van Ayurvedische zwangerschapsmassage)

MassuusAyurvedischMassageAmsterdam0145.jpg

Hoe het begint...

Nadat je lekker je jas hebt uitgedaan, mag je gaan zitten en krijg je een kopje warm water. Ik benevel je subtiel met een rustgevende auraspray en je voeten mogen in een heerlijk verwarmend voetenbadje met speciaal mineralenzout. Terwijl jij al lekker begint met loslaten, neem ik een korte intake bij je af zodat voor mij helder wordt hoe het met je gaat, hoe je tegen de zwangerschap aankijkt en wat een geschikte Ayurvedische massageolie voor je is om jou optimaal te ondersteunen.

MassuusAyurvedischMassageAmsterdam0133.jpg

Hemels genieten...

Ik begeleid je vervolgens de massagetafel op en stut je met zachte kussentjes en dekentjes naar een zij-ligging waarin jij je perfect comfortabel voelt! De massage leid ik in met een 'Sound-Bath' van de Koshi Windgong. Het geluid van dit prachtige instrument brengt je gelijk in een andere wereld. Daarna volgt een lichaamsmassage van 90 minuten waarbij je op beide zijdes zachtjes wordt ingestreken met warme Ayurvedische olie die op jou is afgestemd. Alle gevoelige plekjes krijgen aandacht en liefde. Ik nodig je uit om contact te maken met jouw prachtige veranderende lijf en je kindje.

MassuusAyurvedischMassageAmsterdam0133.jpg
MassuusAyurvedischMassageAmsterdam0139.jpg
MassuusAyurvedischMassageAmsterdam0139.jpg

Helemaal ontspannen!

De ontspannende muziek tijdens de massage, de olie en de liefdevolle aandacht brengen jou compleet in je ontspanning. Even was je in een andere dimensie zonder zorgen, waar jij en jouw kleintje in een beschermde bubbel mochten zijn. Na de massage help ik je in alle rust weer van de massagetafel af. Je bent weer helemaal terug bij jezelf; je lichaam voelt zich gezien en gevoed! 

Voordat je herboren weer naar huis gaat, krijg je een fijne 'Ayurveda Pregnancy Goodybag' mee zodat jij en de baby thuis nog heerlijk na kunnen genieten! Je ontvangt o.a. een mooie koudgeperste biologische amandelolie die perfect is voor het insmeren van jouw groeiende buik, maar ook voor het masseren van jouw baby zodra deze is geboren.

Witte handjes roze achtergrond.png

LET'S STAY IN TOUCH!

Laat hier je email adres achter en ontvang tips en info over Ayurveda & Gezondheid en leuke aanbiedingen bij Massuus!

Bedankt!

bottom of page