top of page
Abhyanga 

Zaken die handig zijn om te weten bij Abhyanga (Ayurvedische oliemassage)

  • Aan íedere massage bij Massuus gaat een intake vooraf, inclusief pols- en tongdiagnose. De eerste keer zal dit wat uitgebreider zijn om een beeld te krijgen van je Ayurvedische lichaamstype (Vata, Pitta, Kapha) en je huidige balans. Tijdens de intake wordt de tijd genomen om helder te krijgen hoe jij je voelt en wat je op dat moment nodig hebt. Dit verschilt namelijk van dag tot dag en wordt beïnvloed door vele factoren zoals voeding, levensstijl, de seizoenen en leef- en werkomgeving. Kortom we maken eerst de balans op voor we aan de slag gaan; ik pas mijn massagetechniek en de olie die ik voor je uitkies hierop aan.

  • Voor dames geldt dat het beter is om oliemassages de eerste drie dagen van de menstruatie te vermijden. Zwangerschapsmassage vindt pas plaats vanaf week 13 van de zwangerschap.

  • Wanneer je last hebt van een (beginnende) verkoudheid is het belangrijk om eerst te herstellen. Plan de massage pas in als je je weer helemaal fit voelt. (Corona aanvulling: zorg dat je 48 uur klachtenvrij bent)

  • Na de massage blijft er mogelijk wat olie achter op de huid. Dit kan prima even blijven zitten waarna je thuis de laatste restjes afdoucht. Draag bij voorkeur makkelijke en/of donkere kleding waar olie op mag komen. Sommige oliën bevatten kruiden met sterke kleurpigmenten. Dit kan mogelijk vlekken achterlaten op lichte kleding. 

  • Het dient aanbeveling om een uur voor de geplande massage niet meer te eten. Het is tevens verstandig om een maaltijd vooraf licht te houden.

  • Annuleren of verzetten van jouw afspraak kan tot 48 uur vóór de geplande massagesessie. Bij annuleringen binnen 48 uur betaal je 50% en binnen 24 uur 100% van de behandeling. Annuleringen zijn pas geldig na bevestiging van Massuus.

Abhyanga 60 min (Totaalduur 2 uur)

Hou je lichaam in balans!

Een Abhyanga bij Massuus is meer dan alleen een massage. Van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je de deur weer uitloopt, ben je even in een andere wereld. We gaan eerst zitten en drinken een kopje warm water zodat je aan kunt komen in het moment. Tijdens de intake wordt er aandachtig naar je geluisterd. Het verhaal van jou en jouw lichaam geeft mij alle info die ik nodig heb om de behandeling op jou af te stemmen en een balancerende olie te kunnen kiezen. Daarna mag je gaan liggen op de verwarmde massagetafel en word je 60 minuten gemasseerd.  Na afloop krijg je alle tijd om bij te komen en rustig te landen. Er staat weer een kopje warm water voor je klaar en eventueel kun je delen hoe je e.e.a. hebt ervaren. 

Kosten: €120

B_31715.jpg
B_31668.jpg

Abhyanga 90 min (Totaalduur 2 u 30 min)

 

Extra lang genieten!

Bij deze verlengde versie van de Abhyanga wordt je na de intake maar liefst 90 minuten gemasseerd met warme Ayurvedische olie die is afgestemd op je lichaamstype en je actuele balans. Je kunt nóg langer wegdromen in de vloeiende strijkingen waarbij de meridianen (energiebanen) worden gevolgd en er een extra set aan marmani (energiepunten) zacht en liefdevol wordt gestimuleerd. Er is sprake van diepgaand helingswerk waarbij je lichaam de kans krijgt om los te laten wat het niet meer nodig heeft. Je bereikt een aangename staat van volledige dromerige ontspanning. 

Kosten €150 

Abhyanga Loyaliteitskaarten 

Aanbieding voor terugkerende klanten!

3-rittenkaart:   7% korting  (6 mnd. geldig)

5-rittenkaart: 10% korting (12 mnd. geldig)​

Jezelf maandelijks laten masseren is een uitstekend voornemen voor je gezondheid! Met deze mooie korting wil ik je graag in dit voornemen tegemoet komen. 

 

Afrekenen na de massage kan contant of d.m.v. een elektronisch betaalverzoek via jouw Smartphone (Tikkie).

Geen PIN aanwezig.

N.B. Tarieven op de website zijn onderhevig aan wijzigingen.

B_31469.jpg
20190324 Cadeaubon Massuus PNG_edited.pn

Verras een dierbare op originele wijze met een Cadeaubon van Massuus! 

Cadeaubon 60 minuten €120

Cadeaubon 90 minuten €150

De Cadeaubon kan worden verstuurd naar jouw eigen adres of een adres naar keuze.

LET'S STAY IN TOUCH!

Laat hier je email adres achter en ontvang tips en info over Ayurveda & Gezondheid plus leuke aanbiedingen bij Massuus!

Bedankt!

Witte handjes roze achtergrond.png
bottom of page