top of page
Abhyanga 

Zaken die handig zijn om te weten bij Abhyanga (Ayurvedische oliemassage)

  • Aan íedere massage bij Massuus gaat een intake inclusief pols- en tongdiagnose vooraf. De eerste keer zal dit wat uitgebreider zijn om een beeld te krijgen van je Ayurvedische lichaamstype (Vata, Pitta, Kapha) en je huidige balans. Ik neem de tijd om helder te krijgen hoe jij je voelt en wat je op dat moment nodig hebt. Dit verschilt namelijk van dag tot dag en wordt beïnvloed door vele factoren zoals voeding, levensstijl, de seizoenen en leef- en werkomgeving. Kortom we maken eerst de balans op voor we aan de slag gaan; ik pas mijn massagetechniek en de olie die ik voor je uitkies hierop aan.

  • Tijdens de eerste drie dagen van je menstruatie is het beter om oliemassages te vermijden. Je maandelijkse bloeding is een reiniging en je verteringsvermogen is dan minder sterk. Gun je lichaam in deze speciale tijd wat meer rust en plan je massage voor of na je menstruatie.

 

  • Wanneer je last hebt van een (beginnende) verkoudheid is het belangrijk om eerst te herstellen. Plan de massage pas in als je je weer helemaal fit voelt.

  • Na de massage blijft er mogelijk wat olie achter op de huid. Dit kan prima even blijven zitten waarna je thuis de laatste restjes afdoucht. Draag bij voorkeur makkelijke en/of donkere kleding waar olie op mag komen. Sommige Ayurvedische oliën bevatten kruiden met sterke kleurpigmenten. Dit kan mogelijk vlekken achterlaten op lichte kleding. 

  • Het dient aanbeveling om een uur voor de geplande massage niet meer te eten. Het is tevens verstandig om een maaltijd vooraf licht te houden.

  • Annuleren of verzetten van jouw afspraak kan tot 48 uur vóór de geplande massagesessie. Bij annuleringen binnen 48 uur betaal je 50% en binnen 24 uur 100% van de behandeling. Annuleringen zijn pas geldig na bevestiging van Massuus.

Abhyanga 60 min (Totaalduur 2 uur)

Hou je lichaam in balans!

Een Abhyanga bij Massuus is meer dan alleen een massage. Van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je de deur weer uitloopt, ben je even in een andere wereld. We gaan eerst zitten en drinken een kopje warm water zodat je aan kunt komen in het moment. Tijdens de intake wordt er aandachtig naar je geluisterd. Het verhaal van jou en jouw lichaam geeft mij alle info die ik nodig heb om de behandeling op jou af te stemmen en een balancerende olie te kunnen kiezen. Daarna mag je gaan liggen op de verwarmde massagetafel en word je 60 minuten gemasseerd.  Na afloop krijg je alle tijd om rustig bij te komen, staat er weer een kopje warm water voor je klaar en als je het fijn vindt, kun je delen hoe je e.e.a. hebt ervaren. 

Kosten: €120

B_31715.jpg
B_31668.jpg

Abhyanga 90 min (Totaalduur 2 u 30 min)

 

Extra lang genieten!

Bij deze verlengde versie van de Abhyanga wordt je na de intake maar liefst 90 minuten gemasseerd met warme Ayurvedische olie die is afgestemd op je lichaamstype en je actuele balans. Je kunt nóg langer wegdromen in de vloeiende strijkingen waarbij de meridianen (energiebanen) worden gevolgd. Ook wordt er een extra set aan marmani (energiepunten) zacht en liefdevol gestimuleerd en mag je na de behandeling even heerlijk blijven liggen in je eigen cocon. In deze volledige rust kan de huid de olie nog beter opnemen. Er is sprake van diepgaande ontspanning en helingswerk en je lichaam krijgt de kans om los te laten wat het niet meer nodig heeft.  

Kosten €150 

Abhyanga Loyaliteitskaarten 

Aanbieding voor terugkerende klanten!

3-rittenkaart:   7% korting  (6 mnd. geldig)

5-rittenkaart: 10% korting (12 mnd. geldig)​

Jezelf maandelijks laten masseren is een uitstekend voornemen voor je gezondheid! Met deze mooie korting wil ik je graag in dit voornemen tegemoet komen. 

 

Afrekenen na de massage kan contant of d.m.v. een elektronisch betaalverzoek via jouw Smartphone (Tikkie).

Geen PIN aanwezig.

N.B. Tarieven op de website zijn onderhevig aan wijzigingen.

B_31469.jpg
20190324 Cadeaubon Massuus PNG_edited.pn

Verras een dierbare op originele wijze met een Cadeaubon van Massuus! 

Cadeaubon 60 minuten €120

Cadeaubon 90 minuten €150

De Cadeaubon kan worden verstuurd naar jouw eigen adres of een adres naar keuze.

LET'S STAY IN TOUCH!

Laat hier je email adres achter en ontvang tips en info over Ayurveda & Gezondheid plus leuke aanbiedingen bij Massuus!

Bedankt!

Witte handjes roze achtergrond.png
bottom of page