top of page

TESTIMONIALS

ABHYANGA

Via Internet kwam ik Suus tegen. Ik heb aardig wat massages gehad en ook Ayurvedische…maar this one was by far the BEST! Vooraf was er een intake waarbij ik alles kon vragen en alles goed uitgelegd werd. Op basis daarvan werd de massage helemaal op mij afgestemd (massagetechnieken, olie etc.). Tijdens de massage viel ik zelfs een aantal keer heerlijk weg. Suus stelt je op je gemak en begrijpt wat je nodig hebt. Dank je wel!

Maryam Aftab

Heerlijk! Wat een fijne massage. Door de massage en de sensatie van de warme olie op de huid kom je in een totale ontspanning en staat van zijn. De nawerking van de olie is fantastisch. Echt bijzonder, want ik voel me gehydrateerd en gevoed van binnenuit en mijn huid voelt heerlijk zacht en ziet er ook beter uit 😍 Rust en balans is wat ik ervaar, heerlijk! De olie wordt door Susanne zorgvuldig gekozen na een uitgebreide intake. Wat een kennis heeft ze en met zoveel zorg en liefde gedeeld. Ik voel me echt verwend. Dank je wel lieve Suus! 🙏🏻💛

Desiree van Drongelen

Susanne heeft magische handen en werkt met heerlijke oliën. Ze zorgt ervoor dat je relaxt ligt zodat je helemaal kan ontspannen voor de massage. Ik had 90 minuten geboekt en het was heerlijk. Thx voor de fantastische massage! 🧡

Marije Harteman

AYURVEDA PREGNANCY EXPERIENCE

Mijn eerdere ervaring met een Abhyanga door Susanne was al top. Maar nu als zwangere gaf deze fantastische oliemassage een extra mooie dimensie. Niet alleen kwam ik volledig tot rust en in diepe ontspanning, maar ik voelde ook mijn kleintje zich volledig overgeven. De eerste keer in 22 weken zwangerschap dat er z'n totale serene bubbel was. Heerlijk om samen deze ervaring te beleven! Susanne's liefdevolle aandacht en behandeling gun ik iedereen.

Lizzy Tonnaer

Ik ben nu 35 weken zwanger en heb recentelijk de Ayurveda Pregnancy Experience bij Massuus ondergaan, mijn ervaring is dat deze behandeling heel prettig is voor zwangeren. Na de behandeling voelde ik mij heerlijk ontspannen en meer verbonden met mijzelf en m’n kindje. Suus is zeer deskundig en ervaren, stelt je fijn op je gemak en stemt goed met je af. Ook biedt zij de juiste ondersteuning zodat je ondanks de dikke buik comfortabel op de massagetafel kunt liggen. Daarbij gebruikt ze hele zachte, natuurlijke en verzorgende producten. Zeker een aanrader dus!!!

Merel van Balen

HEALTH COACHING

Ik kwam al langer bij Susanne voor de heerlijke en uitgebreide massages met intake. Toen we starten hoopte ik meer balans te vinden; met slaap, eten, ontspanning en inspanning. Ik was bang onvoldoende tijd te hebben voor een dergelijk traject. 

Maar niets was minder waar, door de heerlijke recepten, de warme abhyanga’s en een wekelijks bad, de eenvoudige aanpassingen op mijn dagelijkse ritme heb ik in 5 maanden echt structurele aanpassingen kunnen doorvoeren die me heel erg hebben geholpen. Natuurlijk helpen hier de regelmatige bezoeken ook bij, een beetje als stok achter de deur, maar ook gewoon om na de massage ook weer effect te ervaren. Ik was al een enorme fan van ayurveda en Massuus heeft dit alleen maar versterkt - ik kan het iedereen aanraden!

Ditri

PRIVÉ-DETOX

Ik vond de Persoonlijke Ayurvedische detox een mooie uitdaging en erg leerzaam. Ik kreeg al tijdens het programma meer energie en voelde me een stuk lichter. De steun van Susanne was fijn en ik kon haar goed bereiken. Het hele programma was top en met name ook de recepten!

Cleo

Ik besloot de Persoonlijke Ayurvedische detox van Massuus te doen omdat ik graag wat gewicht wilde kwijtraken, veel last had van droogte in mijn lichaam (o.a. constipatie) en pijnlijke vingers.

De detox heeft me geholpen om weer structuur in mijn leven te brengen en ik ben 3 kg kwijt geraakt! Mijn stoelgang is enorm verbeterd en blijft vooruit gaan. Over de coaching van Susanne ben ik heel tevreden. Al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord en alles werd perfect uitgelegd. Het programma was overzichtelijk samengesteld en verdeeld over 3 weken zodat je alle info vlot kon vinden. Via de chatfunctie van de app was er snel en makkelijk contact. Na 21 dagen heb je de nieuwe routines al aardig onder controle en daarna is het makkelijk om de goede gewoontes door te zetten. De detox heb ik over het geheel als plezierig ervaren en vind ik zeker voor herhaling vatbaar!

Lilian

Witte handjes roze achtergrond.png

LET'S STAY IN TOUCH!

Laat hier je email adres achter en ontvang tips en info over Ayurveda & Gezondheid plus leuke aanbiedingen bij Massuus!

Bedankt!

bottom of page