top of page

TESTIMONIALS

ABHYANGA

Via Internet kwam ik Suus tegen. Ik heb aardig wat massages gehad en ook Ayurvedische…maar this one was by far the BEST! Vooraf was er een intake waarbij ik alles kon vragen en alles goed uitgelegd werd. Op basis daarvan werd de massage helemaal op mij afgestemd (massagetechnieken, olie etc.). Tijdens de massage viel ik zelfs een aantal keer heerlijk weg. Suus stelt je op je gemak en begrijpt wat je nodig hebt. Dank je wel!

Maryam Aftab

Heerlijk! Wat een fijne massage. Door de massage en de sensatie van de warme olie op de huid kom je in een totale ontspanning en staat van zijn. De nawerking van de olie is fantastisch. Echt bijzonder, want ik voel me gehydrateerd en gevoed van binnenuit en mijn huid voelt heerlijk zacht en ziet er ook beter uit 😍 Rust en balans is wat ik ervaar, heerlijk! De olie wordt door Susanne zorgvuldig gekozen na een uitgebreide intake. Wat een kennis heeft ze en met zoveel zorg en liefde gedeeld. Ik voel me echt verwend. Dank je wel lieve Suus! 🙏🏻💛

Desiree van Drongelen

Susanne heeft magische handen en werkt met heerlijke oliën. Ze zorgt ervoor dat je relaxt ligt zodat je helemaal kan ontspannen voor de massage. Ik had 90 minuten geboekt en het was heerlijk. Thx voor de fantastische massage! 🧡

Marije Harteman

Wat is een massage bij Massuus een weldaad en cadeau aan jezelf!

Voor mij werken de massages ontprikkelend en zeer ontspannend.

Susanne werkt heel hygiënisch, alles is krakend schoon en de behandeling gebeurd zorgvuldig en in afstemming.

Dit is meer dan gewoon een massage, Susanne neemt voor en na de massage echt de tijd en stemt de behandeling af of jou behoeften, ze kijkt mee naar waar je staat, wat er bij jou leeft en geeft ook advies over voeding en leefstijl.

Bij de massage worden heerlijk geurende oliën gebruikt. Ik raad iedereen aan om jezelf de weldaad van deze massage te gunnen!

Suzanne

AYURVEDA PREGNANCY EXPERIENCE

Mijn eerdere ervaring met een Abhyanga door Susanne was al top. Maar nu als zwangere gaf deze fantastische oliemassage een extra mooie dimensie. Niet alleen kwam ik volledig tot rust en in diepe ontspanning, maar ik voelde ook mijn kleintje zich volledig overgeven. De eerste keer in 22 weken zwangerschap dat er zo'n totale serene bubbel was. Heerlijk om samen deze ervaring te beleven! Susanne's liefdevolle aandacht en behandeling gun ik iedereen.

Lizzy Tonnaer

Ik ben nu 35 weken zwanger en heb recentelijk de Ayurveda Pregnancy Experience bij Massuus ondergaan, mijn ervaring is dat deze behandeling heel prettig is voor zwangeren. Na de behandeling voelde ik mij heerlijk ontspannen en meer verbonden met mijzelf en m’n kindje. Suus is zeer deskundig en ervaren, stelt je fijn op je gemak en stemt goed met je af. Ook biedt zij de juiste ondersteuning zodat je ondanks de dikke buik comfortabel op de massagetafel kunt liggen. Daarbij gebruikt ze hele zachte, natuurlijke en verzorgende producten. Zeker een aanrader dus!!!

Merel van Balen

Super fijne zwangerschapsmassage bij Suus mogen ervaren.
Suus heeft een fijne massageruimte in haar woning. Ze neemt de tijd voor het ontvangst en laat je op een warme manier landen. De massage duurde zoals aangegeven anderhalf uur. Het is echt een moment voor jezelf waarin je volledig mag ontvangen. Ik raad het iedereen aan die zich een moment voor zichzelf gunt!

Patricia van Ham

Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad waarbij ik me volledig kon ontspannen! Echt een aanrader als je zwanger bent 😍

Marleen Dijkhoff - Ayurveda Podcast -

Fantastische massage gehad tijdens het derde trimester van mijn zwangerschap. Suzanne neemt echt de tijd voor je. Ze zorgt ervoor dat je helemaal kan aarden en in het nu kan zijn en volop kan genieten van de massage. Zeker een aanrader!

Manouk Veurink

HEALTH COACHING TRAJECT
(3 of 5 sessies)

Ik kwam al langer bij Susanne voor de heerlijke en uitgebreide massages met intake. Toen we starten hoopte ik meer balans te vinden; met slaap, eten, ontspanning en inspanning. Ik was bang onvoldoende tijd te hebben voor een dergelijk traject. 

Maar niets was minder waar, door de heerlijke recepten, de warme abhyanga’s en een wekelijks bad, de eenvoudige aanpassingen op mijn dagelijkse ritme heb ik in 5 maanden echt structurele aanpassingen kunnen doorvoeren die me heel erg hebben geholpen. Natuurlijk helpen hier de regelmatige bezoeken ook bij, een beetje als stok achter de deur, maar ook gewoon om na de massage ook weer effect te ervaren. Ik was al een enorme fan van ayurveda en Massuus heeft dit alleen maar versterkt - ik kan het iedereen aanraden!

Ditri

Toen ik aan het Health Coaching traject bij Susanne begon, voelde ik mij koud en stug. Mijn spijsvertering was uit balans waardoor mijn voeding niet goed verteerde. De tips en recepten zorgden voor meer warmte in mijn lichaam waardoor mijn spijsvertering enorm vooruit ging! Susanne is een lieve maar doortastende coach en ik ben heel tevreden met haar aanpak.

Marin Dijkman

Als moeder van drie hele jonge kindjes wilde ik kijken wat ik kon doen om wat meer energie te hebben. Ik weet dat voeding en lifestyle daarbij kunnen helpen, en was nieuwsgierig naar wat ayurveda daarin kon brengen. Het traject met Susanne heeft me geholpen om gezondere keuzes te maken in m’n dagelijks leven. Op een laagdrempelige manier, kleine stapjes, waardoor ik het me echt eigen heb kunnen maken. En nu een paar maanden later pas ik het nog steeds met gemak toe.  

Ik heb meer energie, voel me gezonder en heb minder last van sugar cravings. Het is zowel een proces qua voeding, maar ook zeker in lifestyle en zelfzorg. 

Wat ik als heel krachtig heb ervaren, is dat het zo op maat was gemaakt. Niet te veel, niet te weinig, leuke stapjes om mee aan de slag te gaan. Hierdoor was het voor mij ook echt goed toe te passen in m’n drukke leven.”  

E. Swinkels

Ik vond Susanne tijdens mijn zoektocht naar een ontspannende massage. Door mijn burn-out reageerde ik niet goed op reguliere massages en een Ayurvedische massage sprak me erg aan. Naast de massages heb ik ook het health coaching traject gevolgd.  

Ik was erg moe en ik had last van maag- en darmklachten. Susanne is erg betrokken en denkt graag met je mee. Het traject wordt helemaal persoonlijk afgesteld en bijgesteld waar nodig. Ik heb veel gehad aan alle tips en recepten. De recepten zijn niet moeilijk om te maken. Ik heb tijdens het traject veel geleerd wat voeding met mijn spijsvertering doet en waar de behoeftes liggen. Door mijn voeding beter af te stemmen voel ik me lichter, energieker en zijn mijn maag- en darmklachten een stuk minder.  

De massages ervaar ik als heel prettig en ontspannend. Voor elke massage is er een intake en wordt de olie afgestemd op de behoeftes op dat moment. Suzanne is heel liefdevol en de massages worden met aandacht gegeven. Ik voel me altijd heerlijk ontspannen na de massage.  

Zowel de health coaching als de massages helpen mij erg bij het herstel van mijn burn-out. Ik zit veel beter in mijn vel en voel beter aan wat mijn behoeftes zijn. Dit gun ik iedereen. 

Jacqueline

COMPLETE HEALTH RESET
(12 of 24 weken)

Door het programma ben ik bewuster geworden van mezelf. Ik kon ondanks het drukke gezinsleven tijd voor mezelf vinden. Ik slaagde erin om Ayurvedische zelfzorgroutines zoals Abhyanga (zelfmassage), tongschrapen, oil pulling en warm water drinken te implementeren en een detox te doen. Ik probeerde een selectie van specifieke Ayurvedische recepten uitgekozen bij mijn lichaamstype en verwerkte nieuwe kruiden en ingrediënten in mijn keuken. Tot nu toe lijken mijn Pre-PMS symptomen iets minder intens te zijn en heb ik een meer consistente slaaproutine.

Ik voelde me gedurende de hele duur van het programma door Susanne gesteund. Dit hielp me uitdagingen te overwinnen en het programma met succes te blijven volgen.

Ik raad het programma aan aan iemand die graag de tijd wil nemen voor meer zelfzorg, bewuster wil leven, haar lichaam op een opbouwende manier wil voeden en meer balans wil. Het programma wordt op maat gemaakt voor de deelnemer en Susanne past het aan aan je behoeften.

Maja

Susanne kon mij precies datgene bieden wat ik nodig had. Een 3 maanden traject waarbij we naast de massages een deep dive hebben gemaakt in mijn algehele gezondheid. Niks moest, alles mocht. Geen haast, gewoon rustig aan. Lukt het even niet? Dan benader je jezelf met liefde en pak je de draad weer op. Dit is haar manier van kijken naar een veranderingsproces; vallen en opstaan en vooral gewoon weer door gaan. Continue blijven kijken en onderzoeken naar datgene wat je wel kunt en dat liefde, aandacht en tijd geven.   

Het klinkt misschien allemaal heel logisch, maar haar manier van begeleiden vertaalt zich niet zo makkelijk naar geschreven tekst. Dit is echt iets wat je zelf moet ervaren. Met name de liefdevolle benadering in combinatie met haar kennis en expertise is mijns inziens uniek. En ik heb al heel wat coaches en deskundigen ontmoet in mijn leven!

Ellen Vedder

SEIZOENSGEBONDEN GROEPSDETOX (Lente & Herfst)

De detox heeft me geholpen om een reset te kunnen maken met mijn ongezonde voedingspatroon. Het bracht me ritme, meer energie, betere nachtrust en minder kilo's. Suus is integer, duidelijk, zonder oordeel en vooral vakkundig. Na de detox ben ik verder gegaan met het Ayurveda Health Coaching traject van Massuus; het helpt me om de reset te versterken en verdiepen. 

Margo

Het lukte me al een tijdje niet om weer terug te keren naar een gezond voedingspatroon. Steeds vaker koffie drinken, snacken tussendoor (zoet en zout), even snel een boterham tussen de middag...

Misschien op zich prima maar ik voelde me al langer minder energiek en ‘zwaarder’. 

De detox heeft me een boost gegeven, vertrouwen in mezelf en mijn lijf dat ik dit kan, lichtheid en meer energie. Klaar voor de lente. Een reset om daarna weer gemotiveerd verder te kunnen in een gezond voedingspatroon…  

Ik vond Susanne een hele fijne detox coach! Haar enthousiasme, kennis en de prettige manier waarop ze deze kennis deelt! Ik doe de volgende keer zeker weer mee!

Marjan Corbeek

Nu al voor de tweede keer is de herfst detox bij Susanne me heel goed bevallen met mooie resultaten. Ik ben door de vorige detox afgevallen en op dat zelfde gewicht/maten gebleven tot deze detox. Nu zelfs nog wat gewicht kwijt. Helemaal niet m’n bedoeling om af te vallen maar het eetpatroon zo houden en daardoor op een stabiel gewicht blijven is dus sinds vorig jaar gelukt! Dat is wel mooi. En ik voel me er echt beter bij. Ik had voor vorig jaar vaak last van een opgeblazen buik en ook het gevoel dat m’n buik me in de weg zat en dat is nu niet meer zo. Ook m’n energielevel door de dag heen is stabieler en ik word minder afgeleid door gedachtes aan eten en trek. De app werkt makkelijk en het aanbod van Suus daarin is heel compleet. Duidelijke instructies en lekkere recepten! Ook de begeleiding was heel fijn, je kan je vragen gemakkelijk kwijt in de chat en Suus geeft meestal snel en vooral heel helpende en steunende antwoorden. Zonder haar zou ik dit niet voor elkaar krijgen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik het weer heb gedaan! 

Anemoon Ankum

Ik voelde me moe en lui voor de detox, 

Paar kilo teveel. 

Ook niet echt de drive om mijn goede voornemens van meer bewegen, gezonder eten en meer aan selfcare te doen, vol te houden. 

Nu wel. Ik ben trots dat ik de detox heb volbracht, voel me fit en sterker in het maken van keuzes. Keuzes die mezelf ten goede komen. 

Heb wat lekkere recepten waar ik altijd op terug kan vallen, blij mee! 

Vind mijn lijf meer in shape & daar ben ik ook tevreden mee, zeker zo voor de zomer. 

Het was heel fijn dat jij als coach ook meedeed en ervaringen deelde. 

Dat we vragen konden stellen ten alle tijden. 

De app werkte makkelijk. 

Marieke

Suzanne's detox zorgde bij mij voor dat extra steuntje in de rug. Zelf ben ik Ayurvedisch practitioner un opleiding, maar dat wil niet zeggen dat je alles zelf aan kunt pakken ;)

Susanne begeleidde het proces op een prettige en duidelijke manier en maakte de detox persoonlijk door 1-1 advies. De recepten waren afwisselend en erg lekker, voor mij als kokkin zijnde erg belangrijk.

Ellis - EVE yoga & natural health -

Op detox week met Masuus, voor mij een manier en stok achter de deur om Ayurvedisch te gaan koken, even lekker de basis recepten in van hoe doe je dit nou precies… Zo ging ik er dus in, ik dacht ik ga niet te streng detoxen, wel zonder vlees, vis, suiker en zuivel maar de rest gewoon met mate… Dat veranderde meteen na de eerste maaltijd, ik was gegrepen door de recepten en het effect van wat het zou gaan doen als ik toch het gehele programma zou volgen:-)… Zo blij dat ik daar gehoor aan heb gegeven, het geeft rust en regelmaat, je spijsvertering komt weer helemaal op orde en ook wordt je uitgedaagd waar je uitdagingen liggen om te verbeteren. Nu bv. zo na een aantal weken na de detox, waarin ik toch ook weer bepaalde voeding ben gaan eten realiseer ik me dat ik er eigenlijk geen behoefte meer aan heb en dat het me alleen maar ballast oplevert zoals snel weer honger, misselijk of een opgeblazen gevoel.. Kortom je realiseert je heel goed na de detox wat wel en niet bij je past en welke guilty pleasure echt de moeite waard is zo nu en dan… Ik ben dus dichter bij mezelf gekomen en weet wat goed is voor me, voeden ipv vullen… De recepten komen nog vaak voorbij en Ayurvedisch koken is zoveel meer dan alleen de basis dus ik ben geïnspireerd door Massuus en ook vooral door mezelf en dat is een kroon op mijn uitdaging:-)

Brigitte Robert

PRIVÉ-DETOX

Ik vond de Persoonlijke Ayurvedische detox een mooie uitdaging en erg leerzaam. Ik kreeg al tijdens het programma meer energie en voelde me een stuk lichter. De steun van Susanne was fijn en ik kon haar goed bereiken. Het hele programma was top en met name ook de recepten!

Cleo

Ik besloot de Persoonlijke Ayurvedische detox van Massuus te doen omdat ik graag wat gewicht wilde kwijtraken, veel last had van droogte in mijn lichaam (o.a. constipatie) en pijnlijke vingers.

De detox heeft me geholpen om weer structuur in mijn leven te brengen en ik ben 3 kg kwijt geraakt! Mijn stoelgang is enorm verbeterd en blijft vooruit gaan. Over de coaching van Susanne ben ik heel tevreden. Al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord en alles werd perfect uitgelegd. Het programma was overzichtelijk samengesteld en verdeeld over 3 weken zodat je alle info vlot kon vinden. Via de chatfunctie van de app was er snel en makkelijk contact. Na 21 dagen heb je de nieuwe routines al aardig onder controle en daarna is het makkelijk om de goede gewoontes door te zetten. De detox heb ik over het geheel als plezierig ervaren en vind ik zeker voor herhaling vatbaar!

Lilian

Voor de detox voelde ik me oké maar ik ervoer regelmatig kriebel in en aan mijn neus. Ook ervoer ik vaak een onrustige, opgeblazen buik met winderigheid.

Ik liep aan tegen mijn ‘voedselbereidings luiheid’, koos vaak voor koude salades en nam die mee naar werk. Daarom wilde ik wellicht ook regelmatig een snack omdat ik dacht die echt nodig te hebben.

De detox heeft me bewust voelen gebracht in wat ik nu echt nodig heb m.b.t. voeding. Dat ervaar ik als een groot geschenk, want doordat ik heb gemerkt dat ik niet zo veel nodig heb, heeft dat veel rust en extra energie gebracht. Super en wonderbaarlijk. 

Ik heb extra gesmuld van de warme maaltijden naar mijn werk. Dat is zo’n verbetering en tegelijkertijd heb ik de hele detox ervaren als een kado voor mijn lijf, mijn geest en mijn leven. Nogal mooi.

Door de ochtend rituelen merk ik goed een rust op rond mijn neus. Heerlijk, ik ga er zeker mee door. Door de voeding een kalme buik, heel blij mee.

Lean

Witte handjes roze achtergrond.png

LET'S STAY IN TOUCH!

Laat hier je email adres achter en ontvang tips en info over Ayurveda & Gezondheid plus leuke aanbiedingen bij Massuus!

Bedankt!

bottom of page